Skip to content

Inloopavond nieuwbouw Lomanlaan

Deze week organiseerde Woonin met ERA Contour een inloopavond voor omwonenden aan de Lomanlaan in Utrecht over de nieuwbouw die daar komt. Het bouwteam was aanwezig om kennis te maken met de buurt en om vragen van omwonenden te beantwoorden.

Veel omwonenden grepen deze kans! Bouwen brengt overlast met zich mee, daar kun je niet omheen. We werken graag samen met bouwers die zich bewust zijn van deze overlast en het zo veel mogelijk willen voorkomen.

ERA Contour is begonnen met het bouwrijp maken van de kavel aan de Lomanlaan. Op de plek waar ‘vroeger’ De Zusters stonden, in de wijk Transwijk, verrijzen daar de komende jaren twee nieuwe woontorens met ca. 215 huurappartementen. Het merendeel (75%) is bestemd voor sociale huur. Bij de inloopavond was er informatie over de inrichting van de bouwplaats, veiligheid op de bouwplaats, de verkeersmaatregelen in de wijk, de bouwmethode en de planning van de bouw. Ook was er een mooie artist impression van de nieuwbouw van de architectenbureau De Zwarte Hond.

Als alles volgens planning verloopt, dan worden de woningen begin 2027 opgeleverd.

Back To Top