Skip to content

Wooninspraak jaarvergadering 2023

Op dinsdag 07 maart a.s. is het zover. Dan organiseert Wooninspraak haar eerste jaarvergadering. De jaarvergadering is enkel toegankelijk voor degenen die zich vóór 03 maart hebben aangemeld.

Op de jaarvergadering zullen zéér belangrijke thema’s aan bod komen, waaronder de huurverhoging 2023. Tevens zal het bestuur het jaarverslag en activiteitenplan 2023 presenteren.

Huurverhoging en meer

Wooninspraak heeft de adviesaanvraag inzake de voorgenomen huurverhoging voor 2023 ontvangen en wil het advies tijdens de jaarvergadering samen met de achterban vorm geven.
Het bestuur gaat tijdens de jaarvergadering graag ook met u in gesprek over de ontwikkelingen rondom de fusie die heeft plaatsgevonden tussen Mitros en Viveste. Hoe hebben de huurders deze fusie ervaren?

De zaal is open vanaf 18:45 uur en de vergadering zal om 19:00 uur starten. De bijeenkomst zal om 21:30 uur eindigen.

De vergader locatie is gemakkelijk te bereiken en is ook rolstoeltoegankelijk. Voor de bezoekers van de jaarvergadering is het parkeren gratis. Wooninspraak betaalt de parkeerkaarten van Van der Valk. Ook met het openbaar vervoer zijn er meerdere mogelijkheden. Kijk op www.9292ov.nl voor een reisoverzicht of klik hier voor een routebeschrijving van Van der Valk Hotel.

Documenten:

Hieronder treft u de vergaderstukken t.b.v. van de jaarvergadering:

Agenda jaarvergadering 07-03-2023

Notulen jaarvergadering 2022

HNM Jaarverslag 2022

Wooninspraak Activiteitenplan 2023 

Adviesaanvraag voorgenomen huurverhoging Woonin 2023

Back To Top